Persoonlijke Ontwikkeling en Omzetverbetering voor zzpers

Verbinden met resultaat

Doelstelling
Jezelf helemaal (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) verbinden met dingen, activiteiten of eigenschappen die je wenst in jouw huidige leven. Je wensen in het hier en nu brengen en jezelf committeren aan de realisatie er van.

Inleiding
Jezelf verbinden met het verwezenlijken van een wens is een van de belangrijkste stappen om tot resultaten te komen. Deze opdracht is een manier om je te verbinden met een of meerdere resultaten die jij graag wilt. Het gaat om dingen die je wilt hebben, die je wilt doen en eigenschappen die wilt ontwikkelen. Velen die deze opdracht al hebben gedaan reageerden verrast toen ze na verloop van tijd hun lijstje terugvonden. Als je echt verbonden raakt met iets dat je wilt, zal het zich namelijk als vanzelf in je leven ontvouwen.

Bart Sikkens heeft ervaren dat je jezelf gemakkelijker kan verbinden als je drie stappen continu herhaald en verdiept. Het begint met dat je echt ‘kleur bekent’ en gaat staan voor wie je bent en wat je belangrijk vindt. Vervolgens moet je trouw blijven aan voor jou belangrijke waarden (definieer deze) en hierin duidelijk je grenzen aangeven. Tenslotte moet je conform jouw kleuren en grenzen de verantwoordelijkheid nemen om deze tot in perfectie te beheersen. Dat is meer dan een ontwikkelingsproces, want het moet leiden tot een levenshouding die zich jouw hele leven verder uitbouwt. Zet de eerste stappen en kijk met verbazing toe.

BijlageGrootte
0808 Verbinden met resultaat.pdf43.36 KB


Zelf opdrachten doen?

Wil je je inschrijven?

Of bel naar 023 - 547 1995

Wie begeleidt mij?

©2013 Forces To Explore. Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden