Het is ook mogelijk om te adverteren op onze site. Onze website  bevat genoeg informatie over ondernemerschap en het netwerk dat erbij hoort, maar daarnaast is er nog genoeg ruimte over voor een tal van advertenties!

Onze prijzen

Deze website heeft betrekking tot ondernemers en ondernemerschap, maar jouw advertenties hoeven nieteens betrekking te hebben op de voorgenoemde onderwerpen. Wij accepteren advertenties omtrent vele onderwerpen. Volgens onze berekeningen klikken ongeveer 52 gebruikers elke maand op advertenties. En voor gebruikers die geïdentificeerd zijn als vrouwelijk is het aantal advertenties waarop zij elke maand klikken ongeveer gelijk aan 56. Deze cijfers zijn gemiddelden voor een maand, dus het is mogelijk dat dagelijks en wekelijks meer of minder gebruikers klikken op een advertentie. Wij kunnen dus met genoeg zelfvertrouwen zeggen dat jouw advertenties door veel ogen bezichtigd zullen worden. Als je geïnteresseerd bent in het adverteren op onze website, dien je ook onze prijzen te kennen. Wij accepteren £40 voor een (1) banner per maand. Voor twee (2) banners accepteren wij £75. Let wel: de prijzen worden voor geen enkele reden veranderd.

Contact

Indien je geïnteresseerd bent in het adverteren op onze website kan je gerust contact opnemen met ons. Dat kan je doen door gebruik te maken van het onderstaand contactformulier. In het contactformulier vul je de nodige gegevens in, zodat wij weten met wie wij precies te maken hebben. Deze gegevens gaan nooit gedeeld worden met een derde partij. Voor verdere vragen of opmerkingen kan je ook gebruik maken van het contactformulier.

We kijken er enthousiast naar uit om samen met jouw te werken en we hopen ook dat jij hetzelfde enthousiasme voelt.