Onze website richt zich op het ontwikkelen van een netwerk voor ondernemers. Echter weten wij wel dat wij niet de enigen zijn die zich met dit idee bezighouden. Er zijn een tal van andere sites die zich bezighouden met ondernemersnetwerken, maar elke website heeft zijn eigen unieke kenmerken. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met als onderwerp websites die te maken hebben met onderneming. Wij hopen dat ondernemers die deze andere sites bezoeken ook iets leren van ze. Er zijn enkele websites op deze lijst die zo uniek zijn dat wij zelf van ze schrokken. Deze websites verschillen wel veel met elkaar maar er is ook een grote overeenkomst: al deze sites zijn gericht op het versterken van het  netwerk voor ondernemers. Geniet van ze en indien je de sites niet leuk vindt, ben je altijd weer welkom bij ons.

Deze website is een van de top sites met betrekking to communicatie tussen ondernemers. De naam spreekt voor zichzelf; er wordt nadruk gelegd op het ontwikkelen van een netwerk voor ondernemers onderling. Ondernemersnetwerk.nl heeft ongeveer dezelfe visie en missie als wij, maar jij kan gebruik maken van beide sites om van beide ondernemersnetwerken te genieten. Het leuke van deze site is dat het je de mogelijkheid biedt om je bedrijf automatisch te laten opnemen in hun systeem. Dit brengt een tal van voordelen met zich mee. Een van deze voordelen is dat nieuwe zakelijke contacten direct je hele bedrijfsproces kunnen bezichtigen.

 

Bij deze unieke site ben je terecht als je als ondernemer naar wat inspiratie zoekt. Echter hoef je nieteens alleen een ondernemer te zijn om te genieten van deze leuke website. Spiritueelondernemersnetwerk.nl legt de naruk op ondernemers, leidinggevenden, managers en professionelen die willen werken aan de persoonlijke groei van zichzelf en van hun organisatie. De nadruk wordt ook meer op de spiritualiteit gelegd en dat maakt dat deze site de enige van zijn soort is.

 

Het Christelijk Ondernemers Netwerk is ook een unieke site met betrekking tot onderneming. Zij leggen de nadruk op het Christendom. Hierbij hebben Bijbelse normen en waarden een invloed op het handelen van zaken tussen mensen. Deze invloed dient zowel persoonlijk en zakelijk te zijn. Als primaire doelgroep heeft het Christelijk Ondernemers Netwerk christelijke ondernemers en ondernemde christenen, maar verder staat de site open voor een ieder die zich thuis voelt bij de visie en missie die hierbij horen.

 

Sprout is een netwerk van ambitieuze en snelle ondernemers, experts en investeerders. Het leuke van deze site is dat je niet alleen te maken krijgt met ondernemers maar ook de bijbehorende experts en nodige investeerders. Als je van plan bent om met een nieuw project te starten raden we je aan om deze site te joinen. Het feit dat de site de mogelijkheid biedt om te communiceren met investeerders is echt hulpzaam en zal jouw werk als ondernemer veel makkelijker maken.

 

Het Ondernemers Netwerk Schuytgraaf is bestemd voor alle ondernemers die in de buurt zijn van Schuytgraaf. Zij organiseren netwerkbijeenkomsten waar je andere ondernemers kunt ontmoeten. Verder organiseren ze ook thema bijeenkomsten waar de sprekers je belangrijke informatie kunnen geven. Deze website is echt afgebakend aangezien het uitsluitend gaat om mensen in en rondom Schuytgraaf, maar het werk dat zij doen met betrekking tot onderneming helpt de leden heel veel. Dus als jij jezelf ergens in de buurt van Schuytgraaf bevindt heb je wat geluk. De leden van het Ondernemers Netwerk Schuytgraaf zijn ondernemers uit een grote diversiteit aan branches, dus het is vanzelfsprekend dat de mensen daar heel veel van elkaar leren.

 

Business in Brunssum is een zakelijk ondernemersnetwerk in Brunssum en omstreken. Net als het Ondernemers Netwerk Schuytgraaf  is Business in Brunssum erg afgebakend aangezien er hier de nadruk wordt gelegd op ondernemers in een bepaald deel van het land. Als doel heeft Business in Brunssum het vergroten van het netwerk van ondernemers, het opdoen van nuttige contacten en het vergroten van verbondenheid met elkaar. Naast dat organiseren zij een tal van activiteiten met hun ondernemerscafé, waarbij de leden wisselend met elkaar ontmoeten, als ster van de show.