Welkom op de contactpagina van ondernemersontwikkelnetwerk.nl. Ondernemersontwikkelnetwerk.nl helpt u graag bij het opbouwen van uw netwerk met uw collega ondernemers.

Bij onderdernemersontwikkelnetwerk.nl vinden wij het contact met onze bezoekers zeer belangrijk. Daarom verwijzen wij u op deze pagina naar al onze contactgegevens zoals adres, e-mailadres, telefoonnummer en alle sociale media kanalen die u zou kunnen gebruiken om in contact te kunnen treden met ons.

 

Hebt u vragen?

Hebt u een vraag over netwerken, wilt u misschien graag meer over een bepaald onderwerp lezen of heeft u interesse in advies hoe zaken op te pakken? Dan kunt u deze ook stellen via onze website. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze contactformulier.

 

Suggesties

Hebt u suggesties, dan kunt u deze via het contactformulier versturen naar ons. Hebt u ook een kijkje genomen op onze FAQ pagina?Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen van onze bezoekers. Wellicht zit de vraag die u wenst te stellen ook er tussen.

 

Het contactformulier

Het contactformulier biedt u de mogelijkheid om uw contactgegevens en de vraag en/ of suggestie in te voeren en te versturen naar ons. Na het invoeren van uw vraag of suggestie klikt u op het verzendknopje. Hierna krijgt u een kopie van het formulier naar uw eigen e-mailadres verstuurd. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en proberen uw vraag zo volledig mogelijk te beantwoorden. Indien u nog aanvullende vragen hebt mag u altijd weer contact met ons opnemen.

     

    Wij bieden u de garantie dat het e-mailadres ingevuld door u enkel en alleen gebruikt zal worden om uw vraag te beantwoorden.