Schaatsen als bedrijfsuitje: de meest unieke locaties!

Als je op zoek bent naar een unieke manier om een band op te bouwen met je collega’s, dan is een schaatsuitje misschien wel de perfecte oplossing! Nederland heeft enkele van de meest unieke schaatslocaties in heel Europa. Van het Openluchtmuseum in Arnhem tot het Silverdome, de schaatsbaan in Rotterdam en het Spoorwegmuseum in Utrecht – er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Laten we ze stuk voor stuk bekijken!

Openluchtmuseum in Arnhem

Dit openluchtmuseum bestaat uit bijna 100 authentieke gebouwen die teruggaan tot de 17e eeuw. Wandel over het schilderachtige terrein onder het genot van een warme kop glühwein of warme chocolademelk. Trek dan je schaatsen aan en maak een paar rondjes op de grote openlucht ijsbaan van het museum. Het wordt zeker een onvergetelijke ervaring!

Silverdome

Op zoek naar een teamuitje Zoetermeer? Dan ben je bij Silverdome aan het juiste adres – waar een van de grootste overdekte ijsbanen van Europa ligt. De ruimte van 12.300 vierkante meter is perfect voor groepsactiviteiten zoals kunstschaatsen of zelfs curlingwedstrijden! En dat niet alleen, je hebt ook een ruime keuze uit ijs spelletjes zoals priksleeën, bounce ballen op het ijs en zelfs levend sjoelen. Prachtige momenten met je medewerkers en collega’s op het ijs!

Schaatsbaan Rotterdam

Er zijn veel leuke teambuilding uitjes, maar schaatsen is wel een échte uitschieter bij schaatsbaan Rotterdam! Deze prachtige locatie ligt aan het water van Rotterdam en biedt een prachtig uitzicht en veel leuke activiteiten. Maak een rondje op de 400 m² grote ijsbaan voordat je je opwarmt bij een van de gezellige vuurplaatsen. Of, als je zin hebt in wat avontuur, probeer dan één van de vele curlingbanen!

Spoorwegmuseum Utrecht

Reis terug in de tijd in dit ongelooflijke spoorwegmuseum aan de Utrechtse grachten gordel. Verken de oude locomotieven en geniet van traditionele Nederlandse gerechten zoals poffertjes en oliebollen. En als je klaar bent met verkennen, geniet dan van een paar rondjes op hun prachtige buitenijsbaan die uitkijkt over de iconische Domtoren van Utrecht!

Of je nu op zoek bent naar een kleine bijeenkomst of een groot feest – schaatsen op ijs is zeker een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen! En met plaatsen als het Openluchtmuseum in Arnhem, Silverdome, de Rotterdamse Schaatsbaan en zelfs het Spoorwegmuseum Utrecht die unieke settings bieden, kun je niet fout gaan bij het plannen van je bedrijfsuitje. Dus pak je schaatsen en maak je klaar voor plezier op het ijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *